- over ons -

Wat is Sportlab?

Sportkampen voor jongens én meisjes.

Sportlab is een vzw die Yessica Debruyne en Pieter Cobbaert opgericht hebben om kinderen aan te zetten tot sport. Het aanbod bestaat uit omnisportkampen gecombineerd met voetbal, avonturen activiteiten en knutselen. Met Sportlab wordt gepoogd om voor kinderen van het eerste kleuter tot het zesde leerjaar een zo ruim mogelijk sportaanbod te creeëren en hen aan te sporen om sport te doen. Naast de samenwerking met de sportdienst van Alveringem en Lo-Reninge werken wij enkel met gekwalificeerde lesgevers.

Sportlab komt van het woord sportlaboratorium. Hét labo waar verschillende soorten sportactiviteiten aan bod komt.

Wij specialiseren ons nu ook in dans onder de naam 'danslab'.

Onze hoofdstijlen zijn jazz en modern. Dit vanaf kleuters tot en met volwassenen.

- gediplomeerde lesgevers -

Ontdek het Sportlab team!

Sportlab_team
Yessica Debruyne

Yessica is leerkracht Lichamelijke Opvoeding en leerkracht Lager Onderwijs. Elke dag een flinke portie sport is voor Yessica dus zeker essentieel. Haar specialisatie sporten zijn gymnastiek, krachtbal én dans. Naast sportief is Yessica ook creatief, waarbij ze creativiteit bij kinderen belangrijk vindt. Haar missie? Kinderen en jongeren aanzetten tot sport. Sportkriebels a volonté dus!

Sportief
0
streng
0%
Creatief
0%
Sportlab_team
Pieter Cobbaert

Pieter is leerkracht Lichamelijke Opvoeding, waarbij sport véél meer dan zijn passie is. Pieter is geïnteresseerd in alle sporten en gespecialiseerd in lopen, krachtbal en voetbal. Zijn missie? Zijn sportkriebels én kennis meegeven aan jongeren. En bewegen, véél bewegen!

Sportief
0
grappig
0%
dapper
0%